O nama

Tvrtka Delfin d.o.o.  na hrvatskom tržištu posluje od 1991. tada, među prvima postajemo distributeri PARTY ASORTIMANA za tržište Hvatske. Od samih početaka surađujemo sa vodećim i renomiranim proizvođačima party programa koji nam omogućuju distribuciju licenciranih proizvoda vrhunske kvalitete. Do današjih dana opskrbljujemo police velikih i malih kupaca kroz našu veleprodaju. Biti uvijek u trendu i biti uvijek na usluzi svojim kupcima – moto je kojim Delfin pliva punih 30 godina uzburkanim vodama tržišta.

Distribucija Party Programa osnova je poslovanja tvrtke Delfin d.o.o. koja dugi niz godina kupcima nudi veliki asortiman proizvoda za zabavu i razne proslave.

Snažan fokus na kvalitetu, dizajn, uslugu, dostupnost, inovativnost i konkurentne cijene, Delfin čini savršenim partnerom za svakog trgovca ili distributera unutar proizvoda za zabavu, posluživanje i jednokratnog posuđa.

Delfin party

Od 1991. godine do danas razvili smo se u modernu tvrtku željnu novih poslovnih izazova. Rastemo i razvijamo se zajedno sa našim zaposlenicima, partnerima i kupcima, te prilagođavamo asortiman, cijene i organizaciju prema potrebama kupaca i tržišnim zahtjevima.

Naši ciljevi i misija povezani su i usmjereni na održivi razvoj uz uvažavanje svih novih tehnoloških dostignuća, očuvanje prirodnog okoliša i svih vrijednosti modernog društva. 

Ambicija i želja za rastom i razvojem prisutni su u svakom djelu našeg poslovanja što je rezultiralo idejom da vam omogućimo kupovinu „iz  fotelje“ našeg Party Programa, ali ujedno na hrvatsko tržište donesemo nove, zanimljive proizvode koji su u ponudi našeg web shopa Be Cool Full. Ponosni smo na veliku paletu WECK®  staklenki, boca i dodataka  renomiranog njemačkog proizvođača. Prvi u Hrvatsku donosimo profesionalne printere, engleski brand RIBBON PRINTERI za personalizirani print na trake i vrpce. 

Delfin čini mali broj ljudi koji stvara veliki i ozbiljan posao. Entuzijazam i ambicija, temeljeno na iskustvu i timskom duhom naši su glavni pokretači. Prilagodljivost i fleksibilnost u organizaciji omogućila nam je da zadovoljimo i podržimo potrebe malih i velikih kupaca.

Više o nama

Upoznati nas možete putem našeg WEB SHOPA Be COOL Full na www.becoolfull.hr

DELFIN partnerstvo

Postani partner

Ako želite postati naš poslovni partner, zatražite pristup našem VELEPRODAJNOM KATALOGU, kako bi dobili uvid u cjelokupni asortiman i veleprodajne cijene.