Program Ribbon Printeri

Za orginalno printanje poruka na vrpce!

Predstavljamo vam englenski brand koji na tržište zadnjih desetak godina plasira jedinstvene printere za tiskanje na trake za personalizirane poruke na njima. Uz pomoć programa za računalo s jedinstvenim Ribbon printerima možete kreirati tekstualne poruke, ubacivati logo pa čak i fotografije.

Brzo, jednostavno i ekonomično printanje raznih vrpca s natpisima za poklone, dekoracije, cvijeće… ili za poslovne promocije, evente, natjecanja… Velika je paleta mogućnosti i ideja s kojima ćemo vas inspirirati na našim stranicama.

Asortiman je namjenjen svima koji žele biti kreativni i posebni – od pojedinaca do tvrtki i obrta, koje mogu na ovaj način „tiskati“ male količine i tako na ekonomičan način uvijek biti orginalni u promocijama i darivanju.

Uz printere možete odabrati različite ukrasne vrpce i trake, naljepnice, transfer folije (tonere) i veliku paletu dodataka.

Ribbon Writer logo

Ribbon Printeri

Ribbon printeri
Ribbon printeri

Pogledajte asortiman

Asortiman možete pogledati na našem web shopu Be COOL Full sa malprodajnim cijenama na
www.becoolfull.hr

DELFIN partnerstvo

Postani partner

Ako želite postati naš poslovni partner, zatražite pristup našem VELEPRODAJNOM KATALOGU, kako bi dobili uvid u cjelokupni asortiman i veleprodajne cijene.