PROGRAM WECK®

Trendi staklenke za osobnu i profesionalnu upotrebu! ​

Njemački brand sa dugogodišnjom tradicijom koji u ponudi ima staklenke višestrukih namjena – riječ je o asortiman proizvoda za konzerviranje, čuvanje, pripremu i prezentiranje namirnica, jela, slastica i napitaka u staklenkama.

Tvrtka WECK®, osnovana 1900. godine, prva je na tržište uvela konzerviranje hrane u staklenkama i danas je predvodnik na tom polju. Tvrtka WECK® nudi jasnu strukturu artikala i široku lepezu proizvoda od visokokvalitetnog stakla.

Svojim inovativnim proizvodima WECK® nas vraća izvornim vrijednostima konzerviranja i zdravog očuvanja hrane i namirnica.

Zbog svoje multifunkcionalnosti, različitih veličina  i atraktivnih, zabavnih i ukrasnih oblika koristi se u osobnoj i profesionalnoj upotrebi za:

WECK® – staklenke ZA SVE

WECK® – staklenke ZA SVE namjene

WECK oblici

Zašto odabrati WECK®?

U ponudi su staklenke u različitim veličinama i oblicima, boce, odgovarajući pribor i dodatni sadržaji za pripremanje i čuvanje hrane.

WECK staklenke

Pogledajte asortiman

Asortiman možete pogledati na našem web shopu Be COOL Full sa malprodajnim cijenama na
www.becoolfull.hr

DELFIN partnerstvo

Postani partner

Ako želite postati naš poslovni partner, zatražite pristup našem VELEPRODAJNOM KATALOGU, kako bi dobili uvid u cjelokupni asortiman i veleprodajne cijene.